Eindelijk je tuin opknappen

Je eigen huis is een heerlijk bezit. Voor de meeste huizenbezitters is een tuin met een terras hun favoriete hangplek. Wanneer jij klaar bent met het onderhoud van je huis ga je waarschijnlijk je tuin opknappen. Je richt je tuin in met mooie nieuwe planten en bloemen, en je schaft een mooie tuinset aan. Dan is het de eerste zonnige dag van het jaar. Je gaat buiten zitten en opent het zonnescherm. Wanneer je omhoog kijkt zie je opeens iets wat afbreuk doet aan het mooie plaatje. Het zonnescherm, waar jij je nooit zo aan ergerde, is onooglijk geworden. Het doek is lelijk en verkleurd. Het weer is in het doek getrokken en dat zit dus onder de schimmelplekken.

Weinig budget, toch een nieuw zonnescherm

Wie wel eens een zonnescherm heeft aangeschaft weet dat dit een kostbare aangelegenheid is. Duizend euro ben je al snel kwijt voor een dergelijke operatie. Zonde als je dit doet omdat alleen het zonwering doek niet goed meer is. In dat geval kan je het beste kiezen voor een nieuw doek. Dit klinkt als een klus voor de handige types onder ons maar dit valt nog enorm mee. Je zal wel goed moeten gaan inmeten hoeveel doek je nodig hebt voor jouw zonnescherm. Daarbij moet je kijken naar de breedte en de lengte van het doek. De prijs is een meevaller. Voor nog geen 30 euro per vierkante meter heb jij een doek voor je zonnescherm wat er weer voor jaren tegenaan kan.

Jouw tuin om door een ringetje te halen

Is je tuin mooi opgeknapt en is je zonnescherm weer stralend, dan ben je de gelukkige bezitter van een tuin om door een ringetje te halen. Tijd om de tuinset buiten te zetten en met het hele gezin te genieten van het mooie weer wat deze zomer je gaat bieden.